30. dubna 2017

Jsem velký boháč a idol žen

Díky veřejně viditelné pracovní mailové adrese a další i zde na blogu dostávám nabídky různých dobrodinců (zejména z Afriky), kteří na mě chtějí převést miliony dolarů, a žen, majících zájem se mnou vstoupit do vztahu. Zpočátku jsem je mazal, nevěřil jsem si, že bych byl tak úžasný, ale teď, když je jich tolik, přesvědčili mě.

Společným rysem finančních pozdravů jsou srdceryvné příběhy o značných částkách po tragicky zahynulých osobách, čekajících jen na mé bankovní údaje, že se pak společně rozdělíme, případně ať se ozvu a dozvím se více. Texty zpráv jsou zpravidla automatem přeloženy do češtiny, např.:
1. "Jsem právník podle profesí a osobní právník k pozdní inženýr …. kdo pracoval s Shell (ropa) ropnou společností zde v Lomé-Togo před svou náhlou smrtí. Dne 20. srpna 2008 pan … a jeho žena byl zapojený do smrtelné autonehody zde v Togu, ve kterém bohužel přišli o život. po ošklivý incidentu jsem udělal několik dotazů u svého velvyslanectví sem se zeptat, jestli bych mohl najít některý z jeho příbuzných, ale všechny mé úsilí bylo neúspěšné, což je důvod, proč jsem se rozhodl obrátit se na vás mi bude asistovat nároku součet $9,700.000 USD

Se vší úctou, prosím, budu rád, aby vám prezentovat na břeh jako pan … příbuzného, jak vás oba mají stejné příjmení a přišel ze stejné země. Tak, že peníze budou uvolněny na vás, jak svého příbuzného ve prospěch nás oba."

2. "Mé jméno je … americký narodil Česká republika občan. Jsem lékař připojit k americkým vojákům sloužícím na mírové misi v Afghánistánu / Sýrii. Pokud jde o moje situace je zde obava mi fuk, jak vidíte, můj mail možná jako podvod nebo co je mi to jedno. a nepřijímají mě na sympatie spíše mě přijmout přímo s tím, co mám na stole.

Žádám vaši laskavou pomoc přesunout částku (US $) 10.5MILLION na vás, Tyto peníze byl objeven v Afghánistánu, a výše uvedené částka byla dána ke mně jako můj osobní podíl od praporu, který jsem měl připojit k jako lékař.

All I Need od vás je vaše poštovní adresa, jméno a příjmení, takže budu poslat ho do kurýr přepravní společnosti doručit peníze na vás v češtině. nebojte mám kontakt přesunout peníze tady s diplomatickou kurýrní společnost podle UNICEF.
Budu vysvětlovat dál, jak jste odpověď"

V podobném duchu chtějí poslat 9 milionů USD z Pobřeží slonoviny, 2980000 USD (proč už ne rovnou 3 miliony?) z Iráku, 800 tisíc USD z Londýna, …

Přemýšlím, jak s nabytým bohatstvím naložit. Vložit do banky? Investovat do zlata či cenných papírů?




Peníze sice potěší, ale k životu je třeba i trochu hřejivého citu. Srdce mně zaplesalo z následujících řádků:

3. "Dobrý den ..,
Jak se máš?
Jmenuji se … Jsem žena jsem narazil vašeho profilu tady, a já bych rád dodal, jako můj přítel a navázat trvalý vztah s you.You mě můžete najít na můj email id. Prosím, pokud máte zájem dozvědět se více o mně v pořádku, takže můžu vám poslat můj obrázek a řeknu více o mně. Budu čekat slyšet od vás s láskou,

Tvůj Krásné,
..."

4. "Zdravim! Jak je vas den? Jmenuji se ….
Jsem 29 let. Jsem svobodna zena. Nemam zadne deti. Mam vysokoskolske vzdelani.
Chci najit nekoho, s kym budeme rozumet navzajem a sdilet nazory.
Chci se setkat verny, spolehlivy, pecovani muze, vest zdravy zivotni styl.
Z tohoto duleziteho doma a pohodli, ocenit vrele vztahy a vzajemne porozumeni. Pripraveno pro rodinu.
Nebudu hrat hry. Chci najit seriozni muz, ktery take nebude hrat se mnou.
Muzete mi psat na mou e-mailovou adresu. Pockam na Vaseho dopisu.

S pozdravem …"

K mailu byla přiložena fotografie a v předmětu: "Pojdme se seznamit!"

Nestačil jsem zareagovat a před několika dny přišel tentýž mail z jiné adresy, s další fotkou a naléhavější informací v předmětu: "Jsem velmi spatny bez tebe."

Pro představu výřez z obou fotografií.




Pokud zde už žádné články nebudou vycházet, jsem někde na Tahiti, Seychelách, Bali, Maledivách, …, houpu se v síti, vějířem mě ovívají polonahé (anebo úplně nahé) domorodé krásky, podávají mně pestrobarevné míchané drinky, šťávu z čerstvých pomerančů, tropické lahůdky a užívám si jak Gauguin, Paris Hilton, …





Expremiéra Jiřího Paroubka opustila manželka a ten po několika týdnech osamění novou situaci zhodnotil takto: "Jsem člověk, který je v plné kondici, a potřebuji podněty ke svému životu. A k tomu potřebuji také ženu."

V té síti proto také nebudu věčně, občas vylezu, když ucítím podněty.

30 komentářů:

  1. tak to je krásný hold, budeš muset něco přednastavit

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy, ty to čteš? Mně chodí speciálně na mail Fora Musica spousta takových nabídek, posledně mi psal dvakrát nějaký Jack ( ale nevím co, protože to hážu do spamu). Teď zjišťuji, že si zřejmě šlapu po štěstí, třeba by mě čekala skvělá budoucnost někde ve stínu palem...

    OdpovědětVymazat
  3. Mně přicházejí jenom výzvy, abych podpořil hladovějící v Africe.

    OdpovědětVymazat
  4. No, asi mají špatné informace, protože já jsem už zprávu o dědictví také dostala (samozřejmě hned smazala) a mužovi, neznaje jeho věku se nabízí též 29 letá toužící po vážném vztahu- Raději jsem mu to ani neřekla a smazala,co kdyby ho napadlo mi utéci na stará kolena---

    OdpovědětVymazat
  5. Já tyhle e-maily posílám rovnou tam kam patří a to do koše.
    Ale nabízela se mi žhavá dvacetiletá dívka toužící po vztahu, asi netušila, že jsem dívka, která ještě nedosáhla plnoletosti.     

    OdpovědětVymazat
  6. miluji tyhle emaily, já už je ani neotvírám a rovnou mažu a házím do spamu. Tak nějak nemůžu přijít na způsob, jak se jich zbavit, aby mi to přestalo spamovat email   Mě naštěstí nabízí stále jen a jen peníze. No, vidím to letos na pěknou dovolenou

    OdpovědětVymazat
  7. Se spamem jsem bojovala dlouhá léta. V současné době díky různým filtrům v poštovních programech nevyžádanou poštu pochybného charakteru rovnou přesunuji do odstraněné pošty. Z ní vybírám pro ilustraci dva maily.
    Poněkud iritující okolností je fakt, že jsem evidentně považována za muže...
    ----------------------------------------
    Chcete mít žhavý sex po celou noc? Prozradíme vám, jak to lze udělat!
    Kamila Vondrušková (dbprmt8@marketsigned.com)
    Komu: axina13@seznam.czSKUTEČNĚ DOBRÝ SEX ZAČÍNÁ NYNÍ!Zde je možnost, jak se stát sexuálním bohem a zapomenout napořád na trapné postelové scény!To co vám nyní ukážeme, zaručí vašemu penisu sílu buvola! Můžete krok za krokem zjistit, jak lze velikost vašeho penisu o 5 cm zvětšit a jak zvýšit sexuální výkonnost z 10 na 170 minut!
    ----------------------------------------
    Jak uspokojit vaši přítelkyni 3x za sebou? Ukážeme vám ten trik!
    Nikola Kučerová (greenair@dreamupix.space)
    Komu: axina13@seznam.czKDYKOLIV BĚHEM DNE MŮŽETE MÍT OHROMUJÍCÍ SEXUÁLNÍ ENERGII!Používat TitánGél mohou nejenom ti, kteří mají problémy s potencí, jelikož prodlužuje velikost penisu o 5 cm a vaše přítelkyně bude vaší výkonností okouzlena!Čeká na vás šestihodinový tvrdý sex! Můžete kdykoliv opět spontánně zažívat nejlepší sexuální zážitek svého života!Klikněte zde a užijte si více sexu s větší silou pomocí TitánGél!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky dostávám každý den nabídky a hlavně na viagru. Denně chodí deset psaní a to v angličtině, francouzštině a v ruštině. Jsou neodbytní.

    OdpovědětVymazat
  9. Mně už taky musely napsat všechny dcery významných bývalých nigerijských ministrů nebo aspoň bankéřů či generálů. Už to ani nečtu a rovnou vyhazuju, takže bude-li mne chtít někdo opravdu učinit boháčem, nedám se tak snadno .

    OdpovědětVymazat
  10. Chci najit seriozni muz, ktery take nebude hrat se mnou. V tom se úplně vidím. :)

    OdpovědětVymazat
  11. I můj mejl nebyl ušetřen. Jak nabídek finančních tak erotických, a stejně jako Axinu i mne překvapuje, že mi furt píšou ženský! Copak chlapi vymřeli? Mám nápad, každý z nás si nechá poslat těch pár ušmudlaných milionů, zakoupíme společně nějaký pěkný ostrov v Karibiku a založíme tam Blogoland

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pekne napsano ja mam kazdy mesic ve spam slozce vice jak 10 000 emailu. Z kraje jsem to prochazel mazal a kontroloval ted uz me tyto meily nechavaji naprosto klidnym. Sem tam prijde par ktery projde filtream ale hned po prvnich radcich jej mazu hold spam je neoddelitelnou soucasti emailu

    OdpovědětVymazat
  13. Takový podobný maily ´mi chodí taky, peníze mi nabízeli pouze jednou, ale ta seznámení, toho je mraky. Samá žhavá kočka, to už je na luxusní harém. A výsledek? Občas to má nějakou přílohu, tak tam je na stopro nějaký ten trojánek nebo jinej bordel. A vše mažu, katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  14. Ale ono to vážně funguje, já už jsem na Maledivách několik let, jen jsem vám to zapomněl prozradit.                                                     

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je velmi radostné počteníčko.   

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkně jsi to sepsal, je vidět, že jsi často poctěn podobnými maily. Taky si říkám: že to někoho baví.   

    OdpovědětVymazat
  17. Jéminé, musím honem manželovi zkontrolovat jeho maily!   

    OdpovědětVymazat
  18. To se někdo má, nejen bohatý, ale ještě velký svůdce!

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to bylo opravdu vtipně podáno    ... nicméně problematika spamu až tolik zábavná není, udává se snad, že až 85 % všech odesílaných emailů na světě je právě spam. Já většinu spamu rovnou mažu, asi bych se měl nad sebou zamyslet, když těmto lidem v nouzi nepomáhám

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím, že kdybychom tu všichni, kdo dostáváme podobné maily, spojili to nabyté jmění, jsou z nás multimiliardáři .
    Nabídky k seznámení také dostávám, ale já o ženy tak nějak nemám zájem .

    OdpovědětVymazat
  21. Já už podezřelé maily ani nečtu... I když se někdy připravím o bezva zábavu!   Tak to mám vynahrazené alespoň tady v článku. Díky!

    OdpovědětVymazat
  22. [1]: Možná jeden bych zvládl, ale pak už nebude motivace se namáhat :)[2]: Přesně tak, nevíš, oč přicházíš .
    Já jsem dlouho všechno mazal po přečtení prvního řádku, ale pak mě začala bavit ta čeština a několik posledních jsem schoval na památku.[3]: Podle tvého nicku si zřejmě myslí, že jsi pěkně zazobaný .[4]: Chudák manžel, ani neví, kdo všechno ho miluje .[5]: Máš takový nick, že to ani krajané nepoznají a cizinci soudě podle překladů rod v češtině nerozliší.[6]: Před dovolenými a prázdninami se takové pozornosti hodí .

    OdpovědětVymazat
  23. [7]: Tak explicitní návrhy mně nechodí, jen romantická vyznání .
    Ale zajímavé jsou zprávy z erotických stránek, na nich vyskakují informace o neuspokojených ženách, které chtějí sex zadarmo a bydlí jen velmi blízko mě, stačí se jen zaregistrovat a hned si můžu domlouvat schůzky.[8]: Viagra a cialis - konkurence nespí :).
    Ruské maily v azbuce se poslední dobou rozmohly, určitě za to může Putin .[9]: Já bych se tomu příliš nebránil :).
    Naivita těch mailů ale pobaví.[10]: Ano, ty jsi vyložený cituplný romantik :).[11]: Mně se zdá, že finanční lákadla jsou od mužů a seznamovací od žen.
    Možná by stačil i řecký ostrov, jednu dobu se mluvilo, že zadlužené Řecko by mohlo nějaký prodat, a když máme ty balíky dolarů, můžeme dát dobrou nabídku [12]:10 tisíc za měsíc, víc než 300 denně? To se z každého dne zabere spoustu času je jen mazat.
    Naštěstí tak zahlcen jimi nejsem.

    OdpovědětVymazat
  24. [13]: .zip soubor bych se stáhnout neodvážil, ale obrázek .jpg snad je neškodný. Alespoň věřím, že AVAST si s trojskými koni umí poradit.[14]: Je také vidět, kde bereš inspiraci k erotickým článkům .[15]: Mě na tom nejvíc baví překlady. Třeba "Jsem velmi špatný bez tebe" je perla :).[16]: Zajímalo by mě, jak je to technicky udělané, asi mají nějaký program, který stahuje všechny možné adresy z internetu a pak na ně tyto zprávy odesílá.[17]: Třeba už je má zkopírované na tajné místo :).[18]: Tolik štěstí najednou si ani nezasloužím :).[19]: Jsi pěkný necita :).
    Číslu 85 % bych docela věřil a je to děs, jak je internet tím zaplevelený.[20]: A kdybychom něco z toho věnovali státu, hned bude bez dluhů :).[21]: Kdysi chodily zprávy o výhrách v loterii, ale tato nová "generace" mailů je zábavnější.

    OdpovědětVymazat
  25. Ty majly mi chodí rovnou do spamu. Každý den se kouknu- co kdyby se tam objevil n+kdo známý, kterého jsem smazáním hodila do rubriky spamu- je to hned vedle -cizí adresy a ty co jsem vědomě spamovala všechny  nahoře zakliknu a smažu na trvalo.

    OdpovědětVymazat
  26. Zdravím - s něčím podobným jsem se před pár lety setkal také - ale celé to bylo velice neuvěřitelné, podezřelé a tak jsem to po druhé zprávě ukončil.

    OdpovědětVymazat
  27. a mně nepřijde nic...že se divím, když to chodí jinam...

    OdpovědětVymazat
  28. Nádherný název článku, okamžitě mě zaujal a obsah pobavil, číst ty automatické překlady, tak to jsem se od srdce zasmála... někde jsem četla že vydělat se dá jen na lidské blbosti, je jasné, že domorodci z Afrika, nás podceňují, na to přece nikdo nemůže naletět nebo ano...

    OdpovědětVymazat
  29. [9]:,[22]: Vy z toho máte srandu, kluci, ale nevěřili byste, kolik lidí uvěří, že dědili pro příbuzném v Africe nebo vyhráli v anglické loterii, aniž by si koupili nějaký los. Denně to poslouchám v práci, když jim zamítneme poslat peníze přes Western Union na nějaké poplatky spojené s zasláním dědictví/výhry...

    OdpovědětVymazat
  30. [3]: Podle jména si myslí, že máš být na dietě a rozdělit se s potřebnými...

    OdpovědětVymazat

Aktuální článek

Nikola Tesla - geniální vynálezce a špatný obchodník (+ památník u Niagarských vodopádů)

Původem chorvatský rodák Nikola Tesla (1856-1943) je zřejmě největším vynálezcem všech dob, obdiv k němu však neměl dlouhého trvání a nakon...

10 nejčtenějších článků (od 23. 4. 2020)