14. ledna 2012

Las Vegas (1) - sex v městě hazardu

Vrátím-li se ještě k "trhu sexu" v Thajsku, dodatečně se mně vybavuje, že dívky postávající před go-go bary i v nich se nechovají nijak vyzývavě a turisty neobtěžují, víceméně odevzdaně čekají, až si je někdo "objedná". V tom je asi největší rozdíl proti jednoznačným gestům prostitutek z E55 či z center sexu, jako je Red Light District v Amsterdamu s kněžkami lásky ve výkladních skříních nebo ulice mezi zastávkami metra Blanche a Pigalle v Paříži, známá hlavně kabaretem Moulin Rouge (v Brně pak máme veřejný dům tohoto jména i s typickým mlýnem, kupodivu sídlí naproti rektorátu vážené technické univerzity VUT).

I když Las Vegas je samozřejmě hlavně symbolem hazardu a zmenšených verzí slavných památek (mrakodrapy z Manhattanu i se sochou Svobody; egyptská pyramida; Eiffelova věž, Vítězný oblouk; most Ponte di Rialto, Dóžecí palác, věž Campanila i laguna s gondolami; fontána di Trevi, Koloseum, …), lze zde také narazit na nabídku sexuálních služeb. Nenabízí je přímo ženy, ale "dealeři" (většinou statní černoši), kteří procházejícím návštěvníkům na třídě Strip vnucují plné hrsti kartiček obnažených žen s telefonním kontaktem. Několik jsem jich naskenoval, ceny (99-125 USD) jsou z r. 2009.


6 komentářů:

  1. Na ty zmenšený památky bych se i ráda mrkla ;) Na ty ženy taky, jak by ne, ale ne za ty prachy

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Jéé, díky za první komentář k článku
    Ty zmenšeniny (např. Eiffelovka je zde asi poloviční) jsou nedaleko od sebe a působí tím trochu kýčovitě, jako někde V Disneylandu.

    OdpovědětVymazat
  3. To by mi nevadilo, ráda bych tam byla Tak třeba jednou.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Taky se tam jezdí za sňatky, třeba i to by mohl být důvod se tam vydat :)
    Jen nevím, zda se pak u nás uznávají a není nutné je ještě nějak dodatečně zlegalizovat.

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: To taky nevím, ale po takovym "vydání" netoužím Jenom výletníkovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Bločky s fotkami dívek nám mávali před očima pořád. Ale mě spíš zaujal ten normální život v Las Vegas - třeba dopoledne kousek dál od hlavního bulváru to tam vypadalo pomalu jak někde u nás na ulici s malými obchůdky.

    OdpovědětVymazat

Aktuální článek

Nikola Tesla - geniální vynálezce a špatný obchodník (+ památník u Niagarských vodopádů)

Původem chorvatský rodák Nikola Tesla (1856-1943) je zřejmě největším vynálezcem všech dob, obdiv k němu však neměl dlouhého trvání a nakon...

10 nejčtenějších článků (od 23. 4. 2020)