10. září 2012

Ladyboys

V Číně je údajně velmi nechtěné narození děvčat, protože chlapci se daleko lépe uplatní v zemi zaznamenávající rekordy v hospodářském růstu. Proto mnohým ženským plodům není souzeno se narodit a skončí v kleštích potratových porodníků. Dívky se tak stávají úzkoprofilovým "artiklem".

Naopak v thajských turistických destinacích s rozvinutým sexuálním průmyslem jsou mnohem "užitečnější" dívky. Aby se jejich počet ještě navýšil a na všechny turisty lačnících po exotickém sexu se dostalo, zaskakují za ně mladí hoši s jemnými rysy vydávající se za dívky. Jsou většinou v horních partiích plasticky vylepšeni, a to tak věrohodně, že sexuální turista až na hotelovém pokoji zjistí, že se nechal napálit a vyhodil peníze zbytečně, pokud ovšem není bisexuálem, kterého taková situace nemůže zaskočit. Těmto falešným dívkám se říká ladyboys.

Vzhledem k manželčině nezájmu o návštěvu thajských podniků, kde bychom mohli vidět vyhlášená pussy shows a obchodní transakce na burze sexu, tyto zženštilé hochy jsme tak nejspíš nepotkali. Jak vypadají, dobře dokumentují snímky v tomto článku.

Nepovedenou karikaturu ladyboye jsme však měli možnost poznat v průvodci na výletu z Phuketu na Phi Phi Islands. Nechal si říkat Shakira podle popové zpěvačky, mluvil vysokým hlasem, snažícím se napodobit něžnou dívku, a ve vlasech měl mašli. Jedno se mu však musí uznat - byl velmi zdatným obchodníkem, před nástupem na loď líčil krásy pod mořskou hladinou - pestrobarevné ryby a korály, od nich ale plynule přešel k mořským ježkům a na zvětšených fotografiích ukazoval nejen je, ale především znetvořené nohy lidí, kteří prý na ně šlápli, a zřejmě už jim od ukrutných bolestí mohla pomoci jen amputace. Po tomto výkladu se účastníci výletu hned začali tlačit ve frontě, aby si za ne zcela levnou cenu mohli půjčit brýle, šnorchl a ploutve proti ježkům. Manželka všechno obstarala rovnou dvakrát. Na mou zvědavou otázku "Co s tím budeš dělat?" bez sebemenšího zaváhání odpověděla "Přece se potápět!" Měl jsem určité pochybnosti, protože ji znám, plave jako paní radová, hlavu má vztyčenou, rty sevřené, aby ji ani kapka vody neskočila do úst, a potopit hlavu jsem ji nikdy neviděl.

Výlet se vydařil, viděli jsme divoké skály rozeseté v moři, navštívili zajímavé ostrovy s opicemi i bez nich, na lodičkách projeli krápníkovou jeskyni, vykoupali se v průzračné vodě, najedli a napili se na lodi i v exotické restauraci na jednom z ostrovů, …, o tom všem ale někdy příště.

Co se týká šnorchlování, nějaké rybky jsem spatřil, korály ne a několik ježků bylo v dírách mezi kameny asi 5 metrů hluboko. Manželce jsem o tom musel povykládat, protože žádnou z vypůjčených sportovních pomůcek nakonec nepoužila.

24 komentářů:

  1. Mrkla jsem na ty fotky, je to tedy mazec poznat, jestli je to kluk nebo holka.Fakt těžky.Nechápu tyhle sexy turisty,ať zůstanou doma ,že?

    OdpovědětVymazat
  2. Sranda. Zajímavé je, že přestože nastínil dost velké nebezpečí (amputace žádná legrace), všichni se hrnuli k půjčovně šnorchlů jak o závod.
    A ty holkokluci jsou fakt pěkný holky, aspoň na první pohled...
    Pro chlapy ideální i jako společnice, ale do postele - nevím, nevím. Přesně jak jsi psala - jen pro některé z nich.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jsem článek nečela, dostalo mě zcela to tvé rozčlenění pod nápisem článku: Miloš/sex !

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Muži prý myslí na sex z každé hodiny asi 50 minut.
    A také chci jít s dobou. Jsem snad horší než nějaká Lotty Biondi?

    OdpovědětVymazat
  5. Dobře to ten Ladyboy vymyslel - napřed nalákat, pak zveličit nebezpečí a nakonec poskytnout ochranu za nemalý peníz. Zhruba tak funguje i ten sex - napřed nalákat, pak prachy a nakonec útěk před nebezpečím Ti chlapi na fotkách jsou dokonalé ženy! Vypadají líp, než některé ženské. Nedivím se, že se sexuchtiví turisté nechají zblbnout.
    A manželka asi o moc přichází, když nechce vidět ani pussy shows, ani rybky a ježky. Ještěže má tebe

    OdpovědětVymazat
  6. [4]: Ty jsi nejlepší! -:)
    Jestli myslíš na sex 50 minut z hodiny, jdu si stoupnout do řady zájemkyň o tvou mysl!

    OdpovědětVymazat
  7. [5]: Aby se turista nesekl, měl by vybírat ze striptýzových tanečnic.
    Já si také myslím, že jsem pro svou choť výhrou, ale ještě jsem to od ní neslyšel. Naopak já jí říkám, že je pro mě poklad a zlatíčko a kdybych ji náhodnou přežil, mohl bych ji prodat ve zlatnictví (nebo antikvariátu).[6]: Teoreticky to mám v mysli zmáknutý. A ty to potřebuješ pro sebe nebo pro ambulantního přítele?

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Teoreticky v mysli pro sebe a prakticky pro tebe!   

    OdpovědětVymazat
  9. [4]: Ještě že je tam to slovíčko "prý", ona praxe je dost jiná   

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Na takové myšlenky mají pěkné rčení Maďaři: Hladovému praseti se o žaludech zdá. Jen nevím, jestli to myslí opravdu na jídlo nebo i na třeba ten sex.
    Miloši, člověk myslí často na to, co moc nemá nebo ne?   

    OdpovědětVymazat
  11. Ten článek i fotky jsou zajímavé. Já se jen těm mužům, kteří tam hledají rozptýlení divím, že nemají strach z pohlavních nemocí. Ale to vlastně i jinde, ne jen tam..V dnešní době je lepší držet se jednoho muže nebo ženy, které člověk zná, ne? Záleží vše na domluvě - otevřené mezi těmi dvěma.

    OdpovědětVymazat
  12. To jsou poznatky z LETOŠNÍ dovolené?

    OdpovědětVymazat
  13. [8]: Iveto, přejděme od teorie k praxi, z kaceláří výzkumáků do výroby roztáčet kola pětiletky.
    [9]: Souhlas, stačí se podívat na průzkumy, kolik sexuálních partnerek měli muži a kolik partnerů ženy a čísla v odpovědích mužů jsou vždy alespoň 2-krát vyšší.
    [10]: Ružo, tys mě tedy odhalila
    [11]: Výskyt pohlavním nemoc je v Thajsku velmi vysoký a kdo riskuje, zahrává si se životem.
    [12]: Z necelých 2 týdnů na konci loňského roku. Vánoční čas je na tyto končiny optimální. Je snesitelná teplota a také nehrozí monzunové deště.

    OdpovědětVymazat
  14. Musím rychle napsat nějaký komentář, než na mě přijde mých 50 minut!

    OdpovědětVymazat
  15. Tak v Thajsko je všechno blako, alespoň že to všechno bere s prdelí, ne jako ta zkurvená čína, kde jsou všechny cenzurována a zpřísněna zákonem. Jinak pěkný článek, akorát jsem čekal více narážky na shemale a sex na věřejnosti

    OdpovědětVymazat
  16. Já pořád nerozumím tomu, proč by ses zrovna v Indii bál, když jsi toho tolik procestoval? Nějaké riziko je všude.

    OdpovědětVymazat
  17. O ladyboys jsem už četla asi před dvaceti lety a dokonce jsou prý velmi žádaní.
    Šnorchlování by mě taky bavilo. Vidět krásný podmořský svět musí být nádhera.

    OdpovědětVymazat
  18. Tvoje žena je sen všech obchodníků, pošli ji někdy\ i ke mně.

    OdpovědětVymazat
  19. [14]:  Hrozně mě zajímá, jakých 50 minut myslíš. Máš nějaké intervaly, kdy ti to nemyslí? Nebo něco podobného? Já tedy jo, ale jaksi nepravidelně a pak nevím, kdy to nedobré přijde...

    OdpovědětVymazat
  20. [17]:Jestli to není tím, že u nich nehrozí otěhotnění. Nebo dokonce ani ten sex? Takže méně nebezpečí nákazy?
    Šnorchlování by mě taky bavilo, kdybych nemusela namáčet hlavu. Plavu totiž taky jako kohout, nemám ráda nos pod vodou. Co kdybych nesprávně dýchla?   

    OdpovědětVymazat
  21. [21]:
    Já jsem ještě neviděla kohouta plavat. A to jsem vesničanka jako poleno Ruženko, ty jsi ale číslo.

    OdpovědětVymazat
  22. Jednou jsem hlasovala v nějakym článku, jestli jde o Thajce nebo Thajku, a měla jsem 19 odpovědí z 20 správně, tak jsem si zvýšila sebevědomí, že mě by teda nenachytali!
    A v jak velký hloubce ses potápěl? Jak se řeší pískání v uších?

    OdpovědětVymazat
  23. [23]: Tobě samotné by to nepomohlo, protože dívky se tam za muže nevydávají, poptávka je výhradně po ženách, ale mohla bys radit sexuchtivým turistům, byla bys něco jako sexuální delegát Já jsem se nepotápěl, jen šnorchloval, ale byla tam tak průzračná voda, že vidět bylo hodně hluboko, až jsem se bál, abych tam někde nespatřil připlouvat lidožravé monstrum.

    OdpovědětVymazat

Aktuální článek

Nikola Tesla - geniální vynálezce a špatný obchodník (+ památník u Niagarských vodopádů)

Původem chorvatský rodák Nikola Tesla (1856-1943) je zřejmě největším vynálezcem všech dob, obdiv k němu však neměl dlouhého trvání a nakon...

10 nejčtenějších článků (od 23. 4. 2020)