5. ledna 2014

Druhé výročí blogu, o Autorském klubu a pár čísel

Druhé výročí tento blog měl před dvěma měsíci, přesně 4. listopadu 2013, takže článek přichází s křížkem po funuse, ale protože 1. listopadu byl přijat do Autorského klubu (AK) a byl ve "zkušební době", kdy se komentátoři mohli vyslovit, zda vůbec tam má zůstat, na oslavy nebyl ten správný čas a později jsem už na výročí zapomněl, takže teď ho můžu spojit i se statistikami za uplynulý rok.

Musím přiznat, že informace správce Blog.cz Stanislava Rulce, že by blog mish-mash (m-m) do AK rád přidal, mě příjemně překvapila a oceňuji jeho velkorysost. Předtím jsem se totiž o úrovni AK několikrát vyjádřil s despektem, o členství jsem nestál, protože jsem v něm žádný elitní klub neviděl, ale když mnozí (a často sotva průměrní) členové dávali nepokrytě najevo, že se za elitu považují, plnili všechny viditelné stránky serveru, v kombinaci s naštvaností nad úrovní některých nově přijímaných jsem přihlášku do AK také podal a do doprovodné věty, vyjadřující motto, napsal: "Smyslem přihlášky je zvýšit úroveň AK." Aby se pozornost nesoustředila jen na tuto větu a blog nebyl zadupán do země hned v první půlhodině, požádal jsem pak S. Rulce, aby ji raději v přijímacím článku vypustil. I tak to bylo napínavé, protože jsem si v představení blogu neodpustil ironii na deníčkáře. Já totiž opravdu nechápu, proč jedna blogerka vždy, když se přejí (je i přiléhavější slovo), informuje o tom, jak jí funguje tlusté střevo, přemítá, zda má nebo nemá jít na kolonoskopii, co manžel, děti a vnoučata; jiná, která někde prodává, se musí neustále dělit o své zážitky se zákazníky; další by asi nepřežila, kdyby některý den na titulní stránce chyběla její fotografie, i kdyby měla vyfotit strom před domem, kde bydlí, nebo mraky na obloze; spousta jich lamentuje nad počasím (horko, zima, prší, klouže to, ještě nenasněžilo), jak se špatně vyspali, k tomu ty úkoly ve škole, nevědí o čem psát… Koho to může zajímat?
Přestože několik komentátorů mělo k mým výrokům dost výhrad, k úrovni blogu připomínky nebyly a v anketě nakonec s vysoce aktivním skóre uspěl.

Názor na AK jsem ale poopravil, našel jsem v něm výborné blogy a poslední dobou jsou také velmi dobré přijímány, mými hvězdami mezi muži jsou Čerf, TlusŤjoch a vencisák, z žen mám nejradši pro jejich humor Ivet, Blouda, moc se mi líbila i jemná ironie a sarkasmus Andie, už se však blogu nevěnuje, a nadějným objevem je Mlok. Bohužel hodně výborných blogů v AK zatím (doufám, že ne navždy) chybí, viz všichni mí oblíbení, z nich zmíním alespoň tři typově odlišné: Robka (všestranná autorka skvělého hudebního blogu, která však umí psát také poutavé povídky, básně i cestopisy), Macin (autorka fotografií oslňujících ne technickou kvalitou či atraktivitou zobrazovaných míst, ale nezvyklými náhledy a okouzlujících svou poezií), naneštěstí jeden ze svých dvou blogů zrušila, a Pižlík1 s úchvatnými záběry z vysokohorské turistiky nad 4000 m a články o vážné hudbě.

M-m se několikrát dostal na titulní stránku, poprvé v týdenním přehledu jako Blog dne se Zuzaniným článkem Krize v českém zdravotnictví?, ve výraznějším pohyblivém panelu (s "Články dne") se pak objevily dva z turistiky - o výstupu na Slavkovský štít ve Vysokých Tatrách a Malých Karpatech a konečně má polemika k "módnímu" minimalismu. Mělo to krátkodobý dopad na návštěvnost, u posledního článku se denní počet návštěvníků vyšplhal na 257 a výsledkem je i rekordních 59 komentářů.




Zajímavější jsou ale dlouhodobější statistiky za celý rok 2013. Ukazují je následující kopie obrazovek z Google Analytics. Nejvíc přístupů bylo na úvodní stránku, díky mým milým pravidelným návštěvníkům, z článků pak zmíněný minimalismus (asi hlavně díky propagaci ve splashi), trvalkou jsou starší články o sexuální turistice, vynálezech Leonarda da Vinci a novější (ze začátku září 2013) o kupování titulů. Na ty nejvíc směřují přístupy z vyhledávačů.
Po oprášení nástrojů a občasném koncertování jsou také dost vyhledávány články o skupinách Citron a Synkopy 61, které znali už jen pamětníci.
Největším překvapením pro mě ale je, že na třetím místě mezi články je přehled Oblíbené blogy a v poslední době také úspěch článku o jeskynních termálních lázních Miskolc-Tapolca, který přitom spadá do počátečního období, kdy blog nikdo neznal a prvních 30 článků bylo bez komentáře.

Velmi úspěšné (návštěvností i počtem komentářů) jsou Zuzaniny články se zdravotnickou tématikou, jeden už jsem zmiňoval v souvislosti s výběrem jako Blog dne, dále např. o negativním působení prášků proti bolestem, citovém vyhoření, vztahu vzdělání k hrozbě demence ve stáří. Z článků o umění pak největší ohlas měly Objekty jako stopy naší minulosti a text o konceptualistovi
Josephu Kosuthovi.

Velmi slušnou návštěvnost mají také pouhé náhledy do obsahu jednotlivých rubrik, nejvíc do rubriky Sex (překvapuje to někoho?), následují rubriky Výtvarné umění, Cestování, O nás a Hudba.




Poslední obrázek ukazuje, že z 15654 návštěvníků v minulém roce bylo 3588 unikátních, průměrná doba návštěvy byla 3 a čtvrt minuty na necelých dvou stránkách, 64 % jich blog hned opustilo (nic je nezaujalo, nebo zjistili, že na blogu nic nového není, mohlo jít také o cizince, kteří zabloudili omylem a českému textu nerozumí). Necelých 21 % z nich tvoří noví návštěvníci, téměř 80 % jsou věrní, kteří se vracejí.




Ještě jedno číslo, které v Google Analytics není. Protože jsem téměř 3/4 roku čekal na chvíli, kdy se objeví první komentář, začal jsem si pak komentátor(k)y zapisovat, od začátku k dnešnímu dni jich je 132.

63 komentářů:

  1. Gratulace k přijetí i tvůj šleh k deníčkářům. Přiznávám že tak trochu (no spíš dost) patřím k těm kteří musí mít každý den na blogu fotku, nebo i vícero....už párkrát jsem si zkoušela dát závazek že nee, že takhle to nepůjde, ale nějak v tomhle předsevzetí silně zaostávám. Doufám že tím jak budou zase takové blogy jak tvůj a i těch ostatních které jsi jmenoval přijímány do AK opravdu dojde k jeho zkvalitnění a opět se stane tou nejvyšší metou do které bude patřit jen blogová elita .....

    OdpovědětVymazat
  2. "Čísla, čísla, čísla," odfrkl by si kralevic dánský, neboť není přízniffcem statistik.K+B+B (Christus blogem benedicat)  Kristus žehnej tomuto blogu v předvečer tříkrálový.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: VendyW, je v tom ale velký rozdíl, jednak fotíš výborně a pak vždy uděláš celý cyklus fotek a ne jak někdo, kdo to vyřeší jednou fotkou, jen aby se vyhříval na titulní stránce každý den.

    OdpovědětVymazat
  4. V počtu unikátních návštěvníků jsme na tom prakticky stejně, jenomže ty po jednom roce a já skoro po pěti . Tak ti přeju, abych tvým statistikám za rok už jen mával do nadoblačných výšin

    OdpovědětVymazat
  5. Blahopřeji! Šel jsi na to pěkně do hloubky! Jsi důsledný.

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasná statistika a ještě úžasnější článek. V mnohém s tebou víc než souhlasím! Jsou blogy, kde skutečně autoři dokáží "něco" tvořit, psát tak, že se tají dech, vytvořit fotografie, které uvedou v úžas - tyhle moc obdivuji.Běžný dennodenní život, který prožívá KAŽDÝ, jen se s ním nechlubí na veřejném serveru - jak jsi správně napsal - Koho to zajímá?   
    Možná jsi ale četl, že jsou to oblíbenci pana S.R., který o deníčkářích psal jako o svých oblíbených!
    Inu...proti gustu!
    Každý máme oblíbené své a tak to má nejen na blogu být.

    OdpovědětVymazat
  7. [2]:[5]: Použil jse, kostru Čerfova článku http://pvapenik.blog.cz/1401/blogovy-rok-2013 a předtím si v diskusi od něj nechal vysvětlit, jak se ty statistiky vlastně nejdou. Tímto mu ještě jednou děkuji. Nevím, jestli ještě takový článek někdy budu sestavovat, teď jsem to spojil ještě s výročím blogu a AK, aby toho bylo více a nezůstalo jen u statistik.[4]: I když je to za loňský rok, blog už existuje 2 roky a 2 měsíce, takže takovým nováčkem zase není. Navíc čísla navýšil výběr do splashe, což se už nemusí opakovat, tím, že Zuzana už nepřispívá, já také méně než dřív (max. 3 články za měsíc), článků tak značně ubylo a klidně za rok mohou být čísla mnohem nižší.

    OdpovědětVymazat
  8. Ohromně zajímavý článek. I ta Tvoje statistika je vynikající a není vnímána jako soubor nesmyslných čísel. Měj se, co nejlépe.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, mě trošku zaráží ten úvod. Mám tomu rozumět tak, že tě SR požádal, aby ses přihlásil?

    OdpovědětVymazat
  10. [6]: Díky za lichotky. Máš pravdu, každý má své oblíbence, jak se říká "lidi jsou různé". Ale dost máme společných.[8]: Hanko, kam se hrabu na tvá čísla a tvůj encyklopedický přehled?[9]: To samozřejmě ne, přihlášku jsem dal sám v únoru 2013 a vzhledem k dlouhé frontě přihlášených byl blog přijat až téměř po 3/4 roce. 10 dní před tím mně S. R. sdělil, že ho v AK chce mít, abych napsal nějakou vlastní charakteristiku. A to mě příjemně překvapilo.

    OdpovědětVymazat
  11. [3]:To jsi mne potěšil a pěkně podrbal mé ego když jsi napsal že krásně fotím (vroum, vrroum...předu tu jak kočka) . Ale vím co a hlavně koho asi máš na mysli (dokonce ses mne na toho člověka ptal).Kdysi jsem se také hlásila,ale nedočkala jsem se žádné odpověďi natož přijetí.  A nevím jestli se mám pokusit znovu.....

    OdpovědětVymazat
  12. nezbývá mi, než bezvýhradně souhlasit...!
    a jsem moc a moc rád, že se mé fotky líbí, což je na druhou stranu zavazující...budu se snažit i nadále

    OdpovědětVymazat
  13. Statistika nuda je, má však cenné údaje... pro mě ale není nuda, protože jsi mě inspiroval k prozkoumávání Google Analytics.
    Co se AK týče. Zdá se mi, že se jeho úroveň poslední dobou zvyšuje. Přece jen už ubyly takové ty excesy, kdy se přijímaly blogy, nad nimiž občas zůstával rozum stát. Ovšem Lotty je opět přijata, což třeba nechápu. No nic.
    Každopádně si myslím, že tvůj blog bez diskuzí Ak obohacuje a jedním z těch, které mají co říct. Děkuji ti mockrát také za zmínku o mé maličkosti. Myslím, že mě Standa do klubu nechce, teď jsem mu psala v souvislosti se soutěží a vznesla jsem nesmělý dotaz, co je u mě špatně, že ani na opakovanou žádost o přijetí nebylo reagováno. Zatím mi nic neodpověděl, tak uvidíme.
    Každopádně tobě přeji, ať se čísla zvyšují a grafy rostou, ale hlavně spokojené čtenáře!

    OdpovědětVymazat
  14. [11]: Určitě to zkus, vzpomínám si, že jedna blogerka, myslím, že Annika, přihlášku dala během půl roku snad 4-krát a ještě posílala maily s dotazem, jestli se na ni nezapomnělo, a dnes v AK je. V AK je dost blogů, které se zaměřují téměř jen na fotografování, a ani v tom nijak úžasné nejsou, tvůj je daleko bohatší.[12]: Draku tvé fotky jsou skvostné, ty by mohly být vydány knižně v edici věnované přírodě.[13]: Pořád vyhlížím, když už tě v pátečním představování uvidím, mělas přihlášku přibližně 2 měsíce po mně (a podobně mengano) a teď by měl být ten správný čas. Bohužel ale fronta přihlášených hodně narostla, mezi přihláškou a přijetím byl interval už skoro 3/4 roku a obávám se, zda skluz se teď neřeší přeskočením několika měsíců. Ale to připomenutí je správné, jak jsem už psal VendyW, některým to pomohlo, v těch stovkách přihlášek se orientovat jistě není jednoduché a dobrý blog je možné přehlédnout.

    OdpovědětVymazat
  15. Miloši, gratuluji k tvému přijetí do AK. Tvůj blog tam jednoznačně patří a mám z toho obrovskou radost. Krásně nám ten rok začíná, Robka na třetím místě v soutěži, další dvě autorky z mých oblíbených mezi vybranými deseti a tvůj blog konečně doceněn jak zaslouží. Paráda. Raduji se s vámi a doufám, že v podobném duchu se ponese celý rok.

    OdpovědětVymazat
  16. Tomu říkám důkladná analýza
    Gratuluji k výročí a přeji hodně skvělých článků a krásných fotek

    OdpovědětVymazat
  17. Jak asi víš, já byl v AK mnoho let, snad od samých začátků. Když mne před rokem pan Rulce vyhodil kvůli jedné sněžence bez patřičného komentáře, zprvu mne to naštvalo, ale teď jsem rád, že nejsem těmi jeho pravidly svázanej.

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji dost blogů, mám je v oblíbených a návštěv mám v průměru za ty tři roky, co jsem  sem převedená přes 160 000 - podle statistiky. To je pro mne důležité. Mezi ,,elitu" jak je AK nazýván patřit nebudu. Někdy zkraje jsem se tam  hlásila, pak po delším čase uznala, že mi je milejší psát podle svého .Samozřejmě při dodržování určených pravidel blogování. Blogováním se bavím, nehoním se za věhlasem. Mám radost, když se někomu na mém blogu líbí, něco ho zaujme. Blogerům návštěvy oplácím, většinou komentuji. Nejsem perspektivní pro AK a tak to zůstane.
    Tvůj blog se mi vždy líbil, v komentářích jsi to mohl číst , všechny ty, co jsi jmenoval jako kvalitní dávno znám a souhlasím. Gratuluji k přijetí, aspoň je vidět, že se nachází v AK čím dál víc dobré blogy.

    OdpovědětVymazat
  19. [15]:[16]:[17]:[18]: Díky.
    [15]:Bev, mě mrzí, že do finále povídkových soutěží nebyly vybrány tvoje, bylo by to tak ještě lepší. Už sis dala přihlášku do AK? Jsi daleko lepší než ty spisovatelky, co tam jsou teď.[16]: Patriku, já přeji tobě totéž a jsem moc zvědavý, kam se posuneš, až celou ČR zmapuješ, k tomu už chybí jen málo [17]:[18]: Růžo a Pavle vy jste tak známí a máte tak široký okruh čtenářů a věrných, že ani žádné zviditelňování přes titulní stránku nepotřebujete.
    Růžo, na tobě obdivuji, že se umíš vyjadřovat ve verších a s překvapením zjišťuji, že je takových dost, v tom jsem úplně negramotný. Na povídky bych si také netroufl a ty je píšeš na pokračování a moc pěkně. A jen pro zajímavost: jak jsem na konci zmínil databázi komentátorů, ty máš č. 4, Čerf 3, první dvě ženy před vámi byly výsledkem náhody, už se pak neobjevily.

    OdpovědětVymazat
  20. Miloši, blahopřeji k druhému výročí blogu i k přijetí do AK.
    Líbí se mi pojednání, které jsi k tomu napsal. S většinou tvých názorů souhlasím, je fajn, že píšeš všechno pěkně na rovinu, bez nějakých servítků. Ty si členství rozhodně zasloužíš, tak hodně zdaru!!!

    OdpovědětVymazat
  21. [17]:,[18]:
    Mohu se zeptat jaká pravidla máte na mysli? Jaká praůvidla svazují
    Pokud vím, hlavním pravidlem Autorského klubu je pravé AUTORSTVÍ jeho děl!
    To že někdo píše každý den na Blog cz. aby byl stále na očích - není v podmínkách, to že někdo pravidelně píše na Téma týdne také také není v podmínkách, natož v povinnostech člena AK...
    Žádné povinnosti tam NEjsou - nebo se Miloši pletu

    OdpovědětVymazat
  22. Nojo, deníčky... možná jsou pro někoho deníčky dobré v tom, že v popsaných starostech a trablech se také poznává, a třeba zjistí, v čem je jeho problém, navíc, někdy jsou ohlasy v komentářích, které tento problém řeší. Fotky rodiny, dětí, vnoučat nebo přátel, mi ani tak nevadí...spíš články typu "dlouho jsem tu nebyla, brzy se ozvu, čauky" a pak zase měsíc nic.
    AK zkusím prozkoumat, tedy členy AK, mnohé už znám, nečlenům členství v AK přeji (Bev, Mengano, Kariol) a tobě, Miloši, gratuluji! Jestli si to nějaký blog zaslouží, tak ten tvůj určitě.

    OdpovědětVymazat
  23. [21]:Pokud vím, tak Pavla z AK vyhodili, přestože o původnosti a autorství jeho blogu není pochyb. Takže musel porušit nějaké pravidlo (třebas i nějaké fiktivní, v očích S.Rulce). Vždyť i ty jsi měla problémy s vyloučením z AK, přestože jsi autorská a žádná pravidla jsi neporušila, jestli se nemýlím.
    Vlastně ani nejde o pravidla jako taková, spíš o to, jak se pan Rulc vyspí.

    OdpovědětVymazat
  24. [20]: Hanko. díky. Teď jsem chtěl napsat první o článek o zajímavosti v ČR (když pominu místa na pěší turistice) a sice o Kostnici v Sedleci, nejdřív jsem ale zkusil vyhledávání na Blog.cz, jestli tam takový článek už není, a objevil se tvůj. A ten je tak pěkný a s tak skvělými fotografiemi, že mě to hned přešlo.[21]: Ivet, hlavní podmínkou je vlastní autorství a zákaz porušování autorských práv jiných nepovoleným kopírováním cizích obrázků a textů.[22]:Vendy, díky, myslím, že by ses měla do AK také přihlásit, tvůj blog by v něm patřil mezi nejlepší.[23]: Mně se zdá, že na Pavlovi vadilo jeho časté publikování několika článků během jednoho dne, ale nevím to jistě.

    OdpovědětVymazat
  25. [21]: Chtěl jsem napsat, že s tebou souhlasím a pak teprve uvést ty hlavní podmínky.

    OdpovědětVymazat
  26. [23]: Pan Rulc mě nevyhodil kvůli porušení pravidel AK!!! Mé vyhození se vůbec pravidel Autorského klubu ani Blogu cz. netýkalo - ale to jsem na svém blogu psala.

    OdpovědětVymazat
  27. Gratuluji k přijetí o to víc, žes byl sám vyzván velkým SR ke vstupu.    Tvůj blog je opravdu na úrovni a do AK jistě patří.

    OdpovědětVymazat
  28. [26]: Valin, nebyl jsem vyzván ke vstupu, jak jsem odpovídal na otázku Kerrie, přihlášku jsem podal sám a až těsně před přijetím jsem byl vyzván k dodání vlastní charakteristiky blogu.

    OdpovědětVymazat
  29. [28]:/26 Už jsem to našla v té záplavě komentářů, jsem to přehlídla. Ale to nic nemění na mé upřímné gratulaci.

    OdpovědětVymazat
  30. [24]: Miloši, na můj článek zapomeň a pusť se do toho. Ten tvůj bude úplně jiný a vůbec nepochybuji, že moc zajímavý!

    OdpovědětVymazat
  31. Od temy: Milos, uz som sa TA tusim raz pytal, ako dostavas tie statistiky. (Ja Google registrovany a nemam nic, nic neviem, som tupy ako noz po hodinovom rezani ocelovej sunky.) (Ja vobec neviem, ako sa daju tie oficialne stranky nejako "opracovat".)

    OdpovědětVymazat
  32. [19]:Zatím jsem se nepřihlásila, nejsem si jistá kolik budu mít nadále času na blog. V momentě kdy dořeším nějaké své záležitosti a budu vědět, že se můžu blogem zabývat pravidelně, to zkusím. Vyzkoušet se má a může všechno.
    A ještě jednou děkuji. Ale musím říct, že mě to nemrzí ani maličko, že se má povídka do finále nedostala. Dostalo se mi tolika krásných ohlasů, že jsem navýsost spokojená.

    OdpovědětVymazat
  33. Kingu, mně to vysvětloval v několika komentářích Čerf u svého shrnujícího článku Blogový rok 2013 http://pvapenik.blog.cz/1401/blogovy-rok-2013. Zkusím to reprodukovat po svém (a možná trochu podrobněji) v jednom komentáři.1. Když se do GA přihlásíš a otevřeš svůj účet, uvidíš základní přehled počtu návštěv v jednotlivých dnech posledního měsíce. Jsou tam i údaje o všech vs. unikátních návštěvnících, kolik jich je nových a kolik vracejících se (to je zvýrazněno i v koláčovém grafu), průměrný čas jak dlouho se na stránce zdrželi, kolik stránek otevřeli atd.Časové rozpětí od-do se dá ale změnit v 1. řádku vpravo nahoře po rozbalení kalendáře, nesmíš ale po změně zapomenout kliknout na tlačítko [Použít].
    Nastavení časového intervalu lze však udělat kdykoliv, nemusí být první akcí.2. Ve svislém menu v levém sloupci je jako předposlední heslo dole uvedeno Chování (úplně poslední je Konverze) a když na něj klikneš, rozbalí se několik dalších možností, zde klikneš na Přehled a ve spodní části se už objeví výpis 10 nejvíce navštěvovaných stránek (za zvolený časový interval). Abys viděl nejen těch 10, stačí kliknout na heslo [zobrazit celý přehled], které je vpravo dole, a tam si můžeš zvolit, kolik řádků chceš zobrazit.

    OdpovědětVymazat
  34. [32]: Bev, ať neztrácíš čas, přihlášku si dej raději hned, protože než se dostaneš na řadu, uplyne nejméně 3/4 roku. Je tam velká fronta. Mezitím se tvá chuť k blogování několikrát změní

    OdpovědětVymazat
  35. Tvoje milá slova na můj blog mě dojala a to doslova. Mám teď takové ponuré období, do toho dělám nové stanovy pro naše BD a výklad nového zákona o vyúčtování služeb, děti se po prázdninách chovají jako zvěř a kolkrát mám pocit, že skola spadne.Moc ti děkuji za milá slova     

    OdpovědětVymazat
  36. [27]:Vím, že jsi žádná pravidla neporušila, přesto tě vyhodil. Tohle si trochu pamatuji, chtěla jsi i blog smazat, zaplaťpánbůh jsi se rozmyslela, to by byla věčná škoda.   [24]: Miloši, teď jsi mi taky načechral peříčka a já se procházím asi metr nad zamí.    Ale v AK bych být nemohla, protože do článků občas vrazím něco z emailovek - a ty věru autorské nejsou. Jenže když ty vtípky nebo obrázky jsou tak povedené. Nebo občas zdravočlánek z Doktorky tečka cézet. Jinak se snažím o vlastní psaní i vlastní fotky, dřív jsem na to tolik nehleděla, teď, když tam dávám cizí obrázek nebo gifík, trochu se mi to ekluje. Ale zase připisuji pod článek, že to není moje dílko.
    Takže, díky, ale do AK bych se nedostala. Leda by bylo nějaké POLOAK.

    OdpovědětVymazat
  37. [32]:Bev, přihlas se hned. Oni tě hned nevezmou, takže budeš mít dost času na rozmyšlenou.
    [11]: Vendy, totéž. Zkus se tam přihlásit znovu. A když ne, tak znovu. I Kariol nedávno zamítli žádost o vstup do AK (a ta holka je též ryze autorská), ale napsala tam znovu a tak prý ji budou zvažovat. Ono to asi chce, ozvat se.
    Osobně mi taky občas cuká, si tam podat přihlášku, ale asi bych musela půlku blogu promazat, zvláště emailovky. Leda bych je zakomponovala do článků, to mě nenapadlo...

    OdpovědětVymazat
  38. [36]:
    Vendy v AK jsou na nejvyšším výsluní blogy, které nejen dělají jiným reklamu, ale emailovky jsou u nich zcela běžně k vidění!
    Být tebou neváhám se přihlásit, tvůj blog má aspoň "svou" kvalitu, které jiné zdaleka nemají!
    Je aspoň "o NĚČEM!"   
    Neváhej a přihlas se taky - zasloužíš si to!

    OdpovědětVymazat
  39. [38]:Vážně? To jsem netušila! Budu muset ten AK prolézt a podívat se na všechny členy. A asi to zkusím... jsem naviklána. Dík za povzbuzení!

    OdpovědětVymazat
  40. [33]:Srdecny dik, vyskusam, hoci moc nadeje si nerobim, som nesika, co sa tyka niecoho ineho, nez pischat...pekny vikend prajem.

    OdpovědětVymazat
  41. Děkuji za pochvalu, vážím si toho a hned jdu napsat něco zajímavého. :)

    OdpovědětVymazat
  42. [7]: Zuzana už nepřispívá nadobro?Podal jsi stejně profesionální výkon jako Petr Vápeník :) Doufám, že tenhle blog čeká ještě spoustu výročních článků!Stejně jako Vencisak děkuju za pochvalu i za komplimenty, např. ten u Davida...) Občas se mi z nich až červenají hrby :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ale někdy bys mohl po vzoru bodlinaté blogerky ukázat syna!:)

    OdpovědětVymazat
  44. [35]:Tvůj blog se mně opravdu moc líbí a mrzí mě, že je ještě málo známý. Zasloužil by si mnohem větší propagaci a měl by být v AK, mezi fotografickými blogy by vynikal.[36]:[37]:[38]:[39]:Souhlas, prohlížením blogů mnohých členů AK si člověk zvýší sebevědomí [40]: Nic složitého to není, také jsem to neznal, ale když mě Čerf navedl, šlo to hned.[41]: Už se těším [42]: Nechci to tvrdit najisto, ale zatím to moc nadějně nevypadá.
    Kam se hrabu s komplimenty na Krutomývala. Ale od tvého "pornografického" článku s polštáři a nakonec i té fotky v představení nováčka AK už tě máme zařazenu jako Miss Blog.cz.

    OdpovědětVymazat
  45. [43]: Myslíš ve dvou letech?
    To je dobrý nápad, třeba příště, zkusím najít dort s třemi svíčkami.

    OdpovědětVymazat
  46. Já už do AK nechci,. ani kdyby mne prosil, což se semozřejmě nestane.
    Kromě několika lidí, kteří mne beztak na blogu navštěvují, je tam viditelný úpadek... dohromady nic zajímavého.

    OdpovědětVymazat
  47. [46]:
    Úžasné zhodnocení, ukázala se sebejistá ješitnost zkušených, životem
    prožitých mužů!"Nechci, ani kdyby mne prosili!"
    Miloš bude určitě moc potěšen, že patří mimo ty "nezajímavé", kteří nechodí k tobě komentovat!!!Mimo těch, co k tobě chodí komentovat     není žádný člen AK zajímavý
    Teda, takovou větu, to umí napsat skutečně ten nejlepší fotograf, který v AK byl!

    OdpovědětVymazat
  48. [46]:[V tomto zrovna nesouhlasím, sice někteří kvalitní autoři přestali blogovat nebo přešli na jiný server, ale co se týká nově přijímaných, tam je proti dřívějšku vidět dost velké zlepšení. Takže podle mě se úroveň AK zvyšuje.[47]: Zajímavost si je třeba vysloužit

    OdpovědětVymazat
  49. Teda Miloši gratuluji a musím napsat,že tvůj blog do AK patří.Články máš vždy vytříbené do posledního detailu,připadáš mi takový puntičkář ,myšleno lichotivě ,máš svůj styl a tak to má být.Jen tak dál Miloši.

    OdpovědětVymazat
  50. Musím si ukradnúť miesto číslo 50!Bol by som strašne zvedavý, čo by si napísal na tému noci.

    OdpovědětVymazat
  51. Gratuluji k přijetí, určitě si to právem zasloužíš.

    OdpovědětVymazat
  52. [47]: Milý Ivane, Miloš mne občas na blogu navštěvuje a já jeho, takže patří k těm zajímavým.   

    OdpovědětVymazat
  53. Ty jo, pěkných "pár čísel" :)U Ivet můžeš změnit proklik, ať je funkční ;)[33]: Jéé, díky za popis. Já jsem GA zprovoznila, ale moc nevím, kde tam co hledat. Prosím tě a jak zjistím, podle kterých klíčových slov se ke mně lidi dostávají?

    OdpovědětVymazat
  54. [53]: Ivet měla blog Pohlazení ježka, ten však v jakémsi rozrušení z anonymních zpráv autorovi zrušila, proto starý odkaz není funkční, později se objevila s novým jako Sugr.
    Stejně ale všichni návštěvníci ji znají i z dřívějška, protože tam občas dává texty z původního blogu, ani nevím, čemu to pomohlo.Jestli jdou klíčová slova vyhledávání zjistit v GA, nevím, registruje je však netAgent v podrobných statistikách pod položkou Nejhledanější výrazy.
    V TOPlistu je můžeš zjistit jen tehdy, když máš zatrženo Odkud přišli a uvidíš ve výpisu hledání přes Seznam.cz, když totiž klikneš na tento řádek, Seznam.cz se otevře i s výpisem klíčových slov hledání a seznamem článků, které tomuto filtru vyhověly, kde uvidíš i svůj.
    Když však se někdo k tobě dostal přes Google a klikneš na řádek, který návštěvníka k tobě přivedl, otevře se přímo tvůj článek a klíčová slova hledání nejsou vidět.

    OdpovědětVymazat
  55. [54]: A jak prosím tě v TOPlistu zatrhnu "odkud přišli"?

    OdpovědětVymazat
  56. [55]: Na webu zadáš svou adresu statistik TOPlistu, má formát  http://www.toplist.cz/stat/12345678, kde na konci místo 12345678 zadáš své číslo (přidělené při registraci),
    bude to pak chtít heslo (opět definované při tvé registraci) a je tam řada zaškrtávacích polí a mezi nimi i Odkud přišli, z dalších obvykle zatrhnu ještě Návštěvy za den: (levý sloupec), Výpis návštěv podle adres, Časový výpis návštěv, Vstupní stránky (je zde vidět, zda se někdo dostal přímo na nějaký článek na blog z vyhledávání a který to byl, tedy které články ten den vyhledávače našly) a Země.
    Ostatní už není moc zajímavé.
    Je také možné zatrhnout, aby se heslo 14 pamatovalo a nebylo nutné ho po tuto dobu znovu zadávat.

    OdpovědětVymazat
  57. [56]: Díky moc. I když jsem našla a zatrhla "odkud přišli" (teda ono už to zatrhnutý bylo), tak stejně pořád nějak nevím, jak se kouknout na ta klíčová slova...? Já jsem myslela, že tam třeba bude jako klíčové slovo "jak se píše dvěma" a pak uvidím, že ten, kdo to hledal, si pak prohlížel můj článek Od teď už jen dvěma.

    OdpovědětVymazat
  58. [58]: výpis článků, který se podle klíčových slov našel, a na prvním místě ...
    (chyběla tam čárka za vloženou vedlejší větou)Odkaz ze search.seznam.cz se v předchozím komentáři nevyznačil modře celý, končí až znaky "su=e".

    OdpovědětVymazat
  59. [58]: Promiň, že píšu tak opožděně. V tom výpisu "Z kterých stránek přišli návštěvníci" nic takovýho, odkud by se dalo vyčíst klíčový slovo, nemám. Mám tam třeba "google.cz" nebo přímo odkaz na svůj jiný článek, jak jsi psal v případě Google. Znamená to teda asi, že přes Seznam se ke mně moc lidí nedostalo, chápu to dobře?

    OdpovědětVymazat
  60. [60]: To je zvláštní, možná Seznam články o sexu cenzuruje a ve vyhledávání opomíjí

    OdpovědětVymazat
  61. [62]: Jenže ty češtinu vždy spojíš se sexem Možná bys mohla ještě zkusit NetAgent, zachytává toho víc než Toplist, nerozlišuje mezi Seznamem a Googlem a v položce Nejhledanější výrazy je asi všechno bez cenzury, teď jsem se tam díval, abych ti neříkal bludy, a mezi asi 20 hledanými výrazy je např. "sexuální turistika" a "thajští ladyboys".

    OdpovědětVymazat
  62. [63]: Vždycky ne o:)
    Díky za tip, tak já to zkusím ;) Dík, že s mými statistikami ztrácíš čas :)

    OdpovědětVymazat

Aktuální článek

Nikola Tesla - geniální vynálezce a špatný obchodník (+ památník u Niagarských vodopádů)

Původem chorvatský rodák Nikola Tesla (1856-1943) je zřejmě největším vynálezcem všech dob, obdiv k němu však neměl dlouhého trvání a nakon...

10 nejčtenějších článků (od 23. 4. 2020)